Meer over Waiwaih Works

Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest in de zorg besloot ik al weer heel wat jaren geleden mijn baan op te zeggen, omdat door het insluipen van de marktwerking in de zorg ik zowel de kwaliteit van de zorg alsmede mijn werkplezier achteruit zag hollen.
Mijn huidige werkzaamheden voor Waiwaih Works worden nog steeds sterk beïnvloed door de marktwerking, maar nu gelukkig op een plek waar de marktwerking, in tegenstelling tot de zorg, wel thuishoort: De verzamelaarsmarkt.

Indien u spullen aan mij wenst te verkopen zult u nooit zoveel krijgen als een verzamelaar u zal willen betalen, want ik moet er tenslotte aan kunnen verdienen en moet over die winst vervolgens ook nog omzet- en inkomstenbelastingen betalen maar…

  • Ik koop graag grotere partijen zodat u alles in één keer kwijt bent.
  • U zult in ieder geval iets verdienen aan spullen die u anders misschien gewoon had weggegooid.
  • Met uw spullen maak ik weer andere mensen blij.
  • U draagt uw steentje bij aan de circulaire economie.
  • Dankzij u kan ik het werk blijven doen waar ik plezier aan beleef, zodat er weer een chagrijn minder rondloopt op deze wereld 😉


Mocht u willen weten waar Waiwaih Works voor staat:
“Waiwaih” is samengesteld uit de eerste letters van de woorden in de zin: Who am I, why am I here?
Een vraag die mij heel mijn leven wel bezig zal blijven houden, maar die Jim Steinman via Meat Loaf ook heel mooi pareerde met: “Forget the questions! Someone gimme another beer!”

P.S.
De twee mensen die u boven aan deze pagina aankijken, zijn mijn overgrootouders van vaders kant.