Prijsindicaties en Verzending:

Knipsels en reclames:

Wij kunnen u al knipsels en oude reclames aanbieden vanaf € 2,00 per stuk.
Echter in de meeste gevallen zullen de prijzen beginnen bij € 3,00 en oplopen als de knipsels groter en/of ouder worden. Veelgevraagde onderwerpen en knipsels uit zeldzame uitgaves kunnen soms ook een hoger startbedrag hebben.
Wij zullen altijd de prijs vermelden bij ieder item dat we u aanbieden waarna u vrij bent om al dan niet tot aankoop over te gaan.
I.v.m. de margeregeling wordt over de aankopen geen BTW verrekend naar de klant.
De bij de aangeboden items vermelde prijzen zijn verder niet onderhandelbaar.


Gravures:

Met name in de 19e eeuw werden afbeeldingen in tijdschriften nog vaak afgedrukt door middel van gravures die in hout of staal werden uitgesneden.
De gravures die wij aanbieden zijn dus afkomstig uit tijdschriften die deze techniek hanteerden en zijn aan de achterkant dan ook gewoon bedrukt met tekst of andere afbeeldingen die soms ook licht kunnen doorschijnen.
De prijzen van de gravures beginnen vanaf € 5,00 en worden verder bepaald door de grootte en de kwaliteit.


Zoekopdrachten:

Indien u zeer korte termijn bepaalde items aangeleverd wenst te krijgen, dan kunnen we een speciale zoekopdracht voor u uitvoeren tegen een vooraf bepaald tarief. Dit tarief zal bepaald worden door de compexiteit van de zoekopdracht.


Korting:

Bij bestellingen boven de € 50,00 geven we 10% korting.


Let op !
Er zijn geen kosten verbonden aan een opname in ons klantenbestand.
Wij zullen na het noteren van benodigde gegevens voor u op zoek gaan en u via mail of via een speciaal voor u opgezette pagina items aanbieden, waarbij u vrij bent om al dan niet tot de aanschaf van één of meerdere items over te gaan.


Verzending:

De door ons gehanteerde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
Verzending geschiedt standaard via PostNL (voorheen TNT Post) na vooruitbetaling van het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten.
Mocht u liever niet vooruitbetalen, dan is betaling onder rembours mogelijk.
Bij bedragen boven de 50,- euro adviseren wij aangetekende of verzekerde verzending.
U kunt aankopen boven de 50,- euro ook zelf af komen halen in Breda.
Verzending is op eigen risico, maar mocht er iets mis gaan dan zullen we zeker proberen om tot een coulante oplossing te komen. Wij zijn tenslotte gebaat bij een goede naam en tevreden klanten!